SPINNING

SPINNING BIJ AMICA

Spinning bij amica sport en fitness
spinning

Houd je van lekker fietsen? En vind je het leuk om op een leuke beat je conditie te verbeteren? Lekker op je eigen manier en eigen tempo? Samen met een leuke groep mensen ? Dan is een Spinningles wat voor jou.

Spinning is een work-out met muziek op een soort hometrainer. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand en dus ook de training steeds zwaarder kunt maken. Wie naar een “spinklas” kijkt, ziet veel rood aangelopen, geconcentreerde gezichten. Maar laat je daardoor niet afschrikken: Spinning is een toegankelijke en ontzettend leuke fitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Wees gewaarschuwd: wie er eenmaal aan begint, raakt er aan verslaafd! Zweten maar.

De eerste keren ga je soms te snel en dan weer te langzaam. Maar na een paar keer heb je echt de smaak te pakken en wordt je conditie veel beter. Ook je kracht in je benen neemt toe. En je zal gewicht verliezen!

De training is vol dynamische en stimulerende groepsdynamiek maar vrij van competitie. Want iedereen bepaalt zijn eigen weerstand en inspanning.
Het is een freestyle les waarbij de instructeur bepaalt hoe het programma er uitziet en welke muziek wordt gedraaid. Het leuke is dat het elke week anders is en u niet weet wat er gaat komen.